Over UB2000

Vanaf het jaar 2000 detacheren en faciliteren wij in de Horecabranche in heel Nederland.

UB2000 Horeca uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel op alle vlakken in de horeca. Voor korte eenmalige opdrachten maar ook voor structurele inzet binnen uw horecabedrijf. Ook zijn wij sinds een aantal jaren gespecialiseerd in het leveren van personeel voor festivals en grotere evenementen in de breedste zin van het woord.

De kwaliteit van onze medewerkers waarborgen wij door middel van het geven van goede trainingen door échte vakspecialisten, betrokken personeel én grote betrokkenheid van onze managers of het nu een eenmalige kleine opdracht is of bij een groot project.

De belangrijkste waardes van UB2000 is dat elke opdracht even belangrijk is en daarnaast staan wij voor een open communicatie waarin wij 365 dagen in het jaar 24 uur per dag te bereiken zijn.

Daarnaast ligt onze kracht in de flexibiliteit en het probleem oplossend vermogen van onze staf. Zo kunnen alle diensten op elk moment van het jaar worden ingevuld door een waardige kracht. Met trots kunnen wij zeggen dat 97% van de ‘last minutes’ is gevuld in het jaar 2019.

Het streven voor aankomende jaren zijn het behouden van de open communicatie en het verbeteren van de kwaliteit, zodat wij niet alleen goede krachten kunnen sturen maar échte horeca toppers naar uw horecabedrijf kunnen uitzenden! Daarnaast is de doelstelling voor 2020 gezet op het invullen van 99% van uw last minute diensten!

Het Team